torsdag 20 december 2012

Finnes: Agnes Önskas: Bästis

Den här boken heter Finnes: Agnes
Önskas: Bästis.
Den är skriven av Thomas Halling.

Agnes har  fått en hund som heter Wilma. När Agnes skulle gå ut med Wilma så springer Wilma sin väg. Agnes blev ledsen och gick vid strandkanten sen kom grannen och ropade på Agnes och sa att han hade sett Wilma, Agnes blev jätteglad. Han sa att Wilma hade kommit hem då. Sen kom Agnes pappa och ropade på henne.
- Hej Agnes, jag och grannen har letat efter dej och Agnes hoppade upp på sin pappa och kramade honom.

Cilla, Cilla är Agnes bästa vän , när Agnes kom till skolan så stod Cilla där med Moa. Och när hon kom fram så sa Moa så här till Agnes:
- Cilla ska flytta. Och när Agnes hörde det så blev hon ledsen men hon sa ändå att hon hade fått Wilma. För Cilla har själv en hund som hette Zac. Cilla sa till Agnes vad kul att du har fått en hund. Efter skolan så kom Cilla på att dom kunde gå en kvällspromenad och det ville Agnes. Cilla sa att dom kunde mötas vid affären klockan 18.00. Det går bra, sa Agnes. Sen när klockan var 18.00 så var Cilla redan där, och ringde Agnes och undrade varför hon inte hade kommit. - Oj sa Agnes, är klockan redan 18.00?
- Ja, sa Cilla.
Då hoppar Agnes upp ur sängen och säger till att hon går ut med Wilma och Cilla, Zac en liten stund. - Okej, sa Agnes mamma.

Jag tycker den här boken är bra.

7 kommentarer:

jennifer sa...

jätte fin text!:)

Elin sa...

Tack!!!

Emil Lenander sa...

Bra tipsat.

Elin sa...

Tack så mycket!

Vår klass sa...

bra skrivit

Vår klass sa...

bra skrivit

Vår klass sa...

bra skrivit